ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Meghan Markle: Πήρε τα πιο ακριβά κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana

Κατέχει μία εκπληκτική συλλογή κοσμημάτων που ξεχωρίζει.

Μαρία Καραμάνου

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, διαθέτει μία εντυπωσιακή συλλογή κοσμημάτων, αποτελούμενη από κοσμήματα που κληρονόμησε από την βασίλισσα Ελισάβετ και κοσμήματα που ήταν στην κατοχή της μητέρας του συζύγου της, πριγκίπισσας Diana.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα στη συλλογή της είναι τα σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας. Τα φορούσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αυστραλία το 2018. Τα σκουλαρίκια είναι φτιαγμένα από κίτρινο χρυσό και διακοσμημένα με διαμάντια και μπλε πολύτιμες πέτρες.

Επιπλέον, η Meghan Markle κληρονόμησε κοσμήματα με πεταλούδες από την πριγκίπισσα Diana. Ανάμεσά τους, υπάρχει ένα χρυσό περιδέραιο και ένα βραχιόλι με διαμάντια και ζαφείρια. Αυτά τα κοσμήματα πλέον ανήκουν στη Meghan και συνιστούν μέρος της εντυπωσιακής της συλλογής.

Ένα από τα πιο εκθαμβωτικά βραχιόλια που ανήκε στην πριγκίπισσα Diana είναι το βραχιόλι Cartier Tennis. Αυτό το εντυπωσιακό κόσμημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο με τη Δούκισσα του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αυστραλία το 2018 και στα νησιά Φίτζι. Από τότε, το ξανάφορεσε σε σημαντικές εμφανίσεις, όπως στην επίμαχη συνέντευξή της με την Oprah και σε ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη το 2021.

Το βραχιόλι Cartier Tennis αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα κοσμήματα που ανήκουν στη συλλογή της Markle. Η εκθαμβωτική λάμψη του, με τις σειρές από διαμάντια που συνδέονται μεταξύ τους, το καθιστά ένα εντυπωσιακό κόσμημα που τραβά τα βλέμματα. Αυτό το εμβληματικό βραχιόλι αποτελεί μία ακόμη πολύτιμη προσθήκη στη συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας του Σάσεξ.

Ένα από τα πολύτιμα κοσμήματα που άνηκαν στην πριγκίπισσα Diana είναι το Cartier ρολόι. Το 2022, κατά τη διάρκεια των Αγώνων Invictus, η Meghan φαίνεται να φοράει αυτό το ρολόι, φτιαγμένο από χρυσό. Αυτή η εμφάνιση της της έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει ένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της αείμνηστης πριγκίπισσας και να το συμπεριλάβει στη δική της συλλογή.

Το aquamarine δαχτυλίδι είναι ένα ακόμη πολύτιμο κόσμημα που ανήκε στην πριγκίπισσα Diana και πλέον βρίσκεται στη συλλογή της Meghan. Αυτό το εντυπωσιακό δαχτυλίδι κοσμεί τον δάκτυλο της Δούκισσας του Σάσεξ και έχει φορεθεί σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως η γαμήλια δεξίωση της και βραβεία που πραγματοποιήθηκαν το 2022.

Το aquamarine δαχτυλίδι έχει εκτιμηθεί στο ποσό των 85.000 λιρών, αντικατοπτρίζοντας την αξία και την ομορφιά αυτού του κοσμήματος. Φορώντας αυτό το δαχτυλίδι, η Meghan τιμά τη μνήμη της πριγκίπισσας Diana και προβάλλει την κληρονομιά και την προσωπικότητά της μέσα από αυτό το εντυπωσιακό κόσμημα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση