ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Το People ανακήρυξε το πιο γλυκό μωρό του 2020

Δείτε φωτογραφίες

newsroom must

Όλοι ασχολούμαστε με τον πιο σεξι άντρα εν ζωή που κάθε χρόνο ανακοινώνει το People, τι γίνεται όμως με το πιο γλυκό μωρό αυτής της χρονιάς;

Το τίτλο κέρδισε ο 6 μηνών γιός του γνωστού δημοσιογράφου του CNN Anderson Cooper. Ο μικρός Wyatt Morgan Cooper είναι πραγματικά μια γλύκα με τα γαλανά του μάτια και το στρουμπουλό του πρόσωπο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by andersoncooper (@andersoncooper)

Το περιοδικό ψάχνει ανάμεσα στα παιδιά των celebs και ανακηρύττει το πιο γλυκό όμως φέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρων έχει και η ιστορία του πατέρα.

Ο Anderson Cooper έχει δηλώσει ανοιχτά εδώ και χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος όμως η ανακοίνωση ότι έγινε πατέρας χτύπησε όλους σαν κεραυνός αφού κανείς δεν γνώριζε ότι επιθυμούσε να αποκτήσει ένα παιδί.

Τον περασμένο Απρίλιο δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του με τον μικρό Wyatt στο Instagram ανακοινώνοντας ότι έγινε πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by andersoncooper (@andersoncooper)

Παρόλο που έχει χωρίσει με τον πρώην σύντροφό του Benjamin Maisani οι δύο αποφάσισαν να μεγαλώσουν μαζί το παιδί με τον ίδιο να σχολιάζει ότι «Παρότι δεν είναι συμβατική, καθώς είναι ο πρώην μου, είναι η οικογένειά μου»

«Σαν ομοφυλόφιλο παιδί, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν πιθανό να αποκτήσω παιδί και είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς που έδειξαν τον δρόμο και στους γιατρούς και τους νοσοκόμους που συμμετείχαν στη γέννηση του γιου μου» έγραψε σε δημοσίευσή του ο Anderson.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by andersoncooper (@andersoncooper)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση