ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Το παράπονο και η μοναξιά της Κατερίνας Καινούργιου φέτος το Πάσχα

Το ξέσπασμα την παρουσιάστριας ζωντανά στην εκπομπή

Ζωή Τουτουντζίδου

Επέστρεψε σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Η λαμπερή παρουσιάστρια γιόρτασε το Πάσχα στο Πόρτο Χέλι, παρέα με φίλους. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε «on air», ότι όσο όμορφα και να πέρασε μαζί τους, θα ήθελε να είχε γιορτάσει το Πάσχα με τον σύντροφο της. 

Αφορμή για αυτήν την άκρως ιδιαίτερη εξομολόγηση ήταν ο σχολιασμός θέματος στην εκπομπή για τις κοινές διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο.

«Δεν τις περίμενα αυτές τις φωτογραφίες, τι ωραία, Θέλω να πω κάτι. Βλέπουμε τις φωτογραφίες της Δέσποινας και του Βασίλη στο κάλεσμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και θέλω να πω και την άποψή μου. Ανέβασαν φωτογραφίες, χόρεψαν, ήπιαν τα κρασάκια τους και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι. Μπαίνω λοιπόν στο Instagram της Δέσποινας, της βάζω καρδούλες και βλέπω τη φωτογραφία τους αργότερα που την είχαν βάλει όλα τα sites. Διαβάζω τα σχόλια από κάτω. Ρε παιδιά τι κακίες έγραφαν από κάτω; Άγιες μέρες, πάτε καλά; Το τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι και μαζί», ανέφερε η παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη.

Εκφράζοντας στην συνέχεια το δικό της παράπονο από την φετινή εορτή του Πάσχα «Εγώ ήμουν μόνη με τους φίλους μου κι έλεγα αχ ρε παιδί μου, τι ωραία να είμαι με τον άνθρωπό μου. Είναι το πρώτο Πάσχα που είμαι μόνη μου ουσιαστικά, γιατί είχα χρόνια σχέση, μετά ήμουν με την οικογένειά μου και πάλι μου έλειπε. Λέω κοίτα ένα ωραίο ζευγάρι και πρέπει να βγάλεις χολή; Αυτό ήθελα να πω».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση