ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

To νέο ξέσπασμα του Kanye και το γιουχάισμα των fans

Αφού καθυστέρησε μια ώρα από την προγραμματισμένη να βγει στη σκηνή, ο Kanye West τελείωσε τη συναυλία του στο Sacramento της Καλιφόρνια μετά από τρια τραγούδια κάνοντας έξαλλους τους φαν που βρέθηκαν εκεί και που φυσικά αργότερα ξέσπασαν στο Twitter για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. 

Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στα social media, ο ράπερ αφού άρχισε ένα μονόλογο κατηγορώντας αρχικά την Beyonce, στη συνέχεια στράφηκε εναντίον άλλων καλλιτεχνών για τους οποίους μιλούσε για 40 λεπτά, ανάμεσά τους και ο Drake, ενώ παρακάλεσε τον Jay Z να τον πάρει τηλέφωνο, αφού όπως είπε ένιωθε πολύ πληγωμένος από την συμπεριφορά του.

''Βάζω τη ζωή μου, την καριέρα μου ολόκληρη και την θέση μου στην κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο όταν μιλάω με αυτόν τον τρόπο'', ξεκίνησε την ομιλία του ο West. ''Beyonce, πληγώθηκε όταν άκουσα πως είπε πως δεν θα εμφανιστείς στα μουσικά βραβεία, αν δεν κερδίσεις το video της χρονιάς από μένα και το Hotline Bling'', ανέφερε στη συνέχεια, ξεσηκώνοντας το κοινό που άρχισε να τον γιουχάρει. 

Στη συνέχεια ανέφερε πως βρέθηκε εκεί για να πει την αλήθεια, ενώ σημείωσε ''Η Beyonce είναι υπέροχη, όπως και η Taylor Swift. Είμαστε όλοι υπέροχοι άνθρωποι. Είμαστε όλοι ίσοι. Αλλά μερικές φορές ακολουθούμε κάποιες πολιτικές και ξεχνάμε ποιοι είμαστε προκειμένου να νικήσουμε''.

Τέλος ο ράπερ ξεκίνησε να επιτίθεται στην Hillary Clinton, κι ενώ είχε τραγουδήσει μόνο τρια κομμάτια από το άλμπουμ του έφυγε από τη σκηνή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει πανικός από tweets ενώ το hashtag #KanyeIsOverParty έγινε αμέσως trend.

Να σημειώσουμε πως ο Kanye είχε αναφέρει και σε προηγούμενη συναυλία την κόντρα του με τον Jay Z και τον πόλεμο ανάμεσα στις εταιρείες τους εξαιτίας ενός ντουέτου που θα έκανε με τον Drake, ενώ είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται με αυτό τον τρόπο και στην Beyonce. Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετά από αυτό το ξέσπασμα η συναυλία που ειχε προγραμματισμένη στο LA ακυρώθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X