ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Το Love Story της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια σχετικά με το πώς την προσέγγισε ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας

Γιώργος Γκαρακλίδης

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α Τετ» θα βρεθεί η γνωστή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια η οποία θα μιλήσει για όλα ξεκινώντας από την τηλεοπτική της πορεία μέχρι σήμερα αλλά και για την προσωπική της ζωή και την ιδιαίτερη σύνδεσή της με τον συνθέτη, τραγουδιστή και καλλιτέχνη, Νίκο Καρβέλα. 

Συγκεκριμένα θα αναφέρει πράγματα για την καριέρα της στην τηλεόραση λέγοντας πως ήταν κάτι το οποίο η ίδια γούσταρε και πως έκρυβε μέσα της το «ψώνιο» για ν' ακολουθήσει κάτι τέτοιο. 

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου ή ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω ας πούμε και βλέπω ότι έχουν περάσει 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πώς πέρασε έτσι ο χρόνος.  Πότε έγινε όλο αυτό; χθες; Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο γιατί το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον ποτέ με το ζόρι στις εκπομπές ούτε νιώθω ότι έκανα κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, ανέφερε τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Καρβέλας την προσέγγισε και της ζήτησε να βγουν έξω. 

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου είπε “γεια σου είμαι ο Νίκος Καρβέλας, ξέρεις κάτι σε γουστάρω και θέλω να βγούμε έξω και να βρεθούμε. Αυτό. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ» δήλωσε χαμογελώντας η παρουσιάστρια. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή 8 Μαΐου:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση