ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

To ηχηρό μήνυμα της Taylor Swift για τις φήμες και τα δημοσιεύματα

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της album και για χάρη της αλυσίδας καταστημάτων Target παρουσίασε δύο special editions σε μορφή περιοδικού που περιλάμβαναν, εκτός των άλλων, και κείμενα που έγραψε η ίδια. 

Ενα απ' αυτά ήταν ένα κείμενο που μιλούσε για τα media, για όσα ακούγονται και για τις σχέσεις των ανθρώπων την εποχή των social media. 

''Ορίστε κάτι που έμαθα για τους ανθρώπους, 

Νομίζουμε πως ξέρουμε κάποιον, αλλά η αλήθεια είναι πως ξέρουμε μόνο την εκδοχή που θέλει αυτός να μας δείξει. Ξέρουμε τον φίλο μας από μια συγκεκριμένη πλευρά, δεν τον ξέρουμε όπως ένας σύντροφος. Και ένας σύντροφος δεν τον ξέρει όπως εμείς. Η μητέρα του τον ξέρει αλλιώς απ' ό,τι ένας συγκάτοικος, και αυτος τον ξέρει αλλιώς από έναν συνεργάτη. [...] Και ένας άγνωστος θα τον προσπεράσει βλέποντας απλά ένα απρόσωπο κομμάτι του πλήθους, τίποτα περισσότερο. Μπορεί να ακούμε φήμες για κάποιον και να πιστεύουμε πως είναι αλήθεια. Μετά τον γνωρίζουμε και νιώθουμε χαζοί που πιστέψαμε τα κουτσομπολιά. 

[...]

Είμαι δημόσιο πρόσωπο από τα 15 μου. Η όμορφη πλευρά αυτού, είναι πως είμαι τυχερή να ζώ από τη μουσικη και να βλέπω πλήθη από ''ζωντανούς'' ανθρώπους. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι πως τα λάθη μου χρησιμοποιήθηκαν εναντίον μου, οι χωρισμοί μου χρησιμοποιήθηκαν για ψυχαγωγία, και οι στίχοι μου χαρακτηριζονται ''υπερβολικά προσωπικοί''. 

Όταν κυκλοφορήσει το album αυτό, τα ''κίτρινα'' blogs θα απομονώσουν στίχους και θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν για ποιιον μιλώ σε κάθε τραγούδι, λες και η μουσική είναι τόσο απλή όσο ένα τεστ πατρότητας. 

[...]

Θα το πω ξανά, πιο δυνατά, για αυτούς στα πίσω καθίσματα. 

Νομίζουμε πως ξέρουμε κάποιον, μα η αλήθεια είναι πως ξέρουμε  μόνο την εκδοχή που αυτός επέλεξε να μας δείξει. 

Δεν θα υπάρξουν άλλες εξηγήσεις. 

Θα υπάρξει μόνο φήμη''. 

Και αν σας ενδιαφέρει, το album ''Reputation'' κυκλοφορεί ήδη σε φυσική μορφή, και σύντομα σε ψηφιακή. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
taylor swift  |  reputation  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση