ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το γράμμα της Kate Middleton στην οικογένεια της Sarah Everard

Δολοφονήθηκε στο Λονδίνο

newsroom must

 Η είδηση που συγκλόνισε τη Μ. Βρετανία και την Ευρώπη ήταν αυτή της δολοφονίας της 33χρονης Sarah Everard. Η Sarah γυρνούσε σπίτι της όταν ένας αστυνομικός της απήγαγε και τελικά την σκότωσε στο Clapham Common του Λονδίνου. Όπου εκεί πολλοί αφήσαν ένα λουλούδι στη μνήμη της, το ίδιο και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton.

Νέες πληροφορίες θέλουν την ίδια να είναι συγκλονισμένη και βαθύτατα θλιμμένη από το γεγονός έτσι αποφάσισε να στείλει ένα πολύ προσωπικό γράμμα στην οικογένεια της Sarah. Πληροφορίες της Mirror λένε πως η Kate εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και τους εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματά της.

«Το γράμμα της Kate είναι πολύ προσωπικό” αναφέρει το δημοσίευμα και τονίζει ότι είναι συγκινητικό. Εξέφρασε τη λύπη της για όσα η οικογένεια της Sarah και οι αγαπημένοι της περνάνε. Είπε ότι γνωρίζει ότι καμιά λέξη δεν μπορεί να αλλάξει τα όσα συνέβησαν αλλά θα ήθελε να τους πει ότι τους σκέφτεται συνέχεια. Ήταν ένα προσωπικό ζήτημα για εκείνη και ήθελε να δείξει ενότητα με όποιον έχει τα ίδια συναισθήματα» εκφράζει μια πηγή στην Mirror.

Ταυτόχρονα η οικογένεια της Everard συγκινήθηκε πάρα πολύ από το γράμμα όμως δεν θέλουν να σχολιάσουν περισσότερα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση