ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Το επόμενο βήμα στη σχέση Καληφώνης-Μάστορα

Όσα δήλωσε για το ενδεχόμενο να κάνουν οικογένεια και μωρό.

Μαρία Καραμάνου

Η γνωστή influencer και σύντροφος του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μίλησε στις κάμερες της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» κατά τη διάρκεια του πάρτι που διοργάνωσε για το κατάστημα ρούχων της. Η Γαρυφαλλιά, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα, καθώς και στα προσωπικά της σχέδια.

«Πάντα αρέσω στον Χρήστο, ό,τι και να φορέσω. Είμαστε καλά. Δεν ξέρω εάν θα κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας, δεν το σκεφτόμαστε πάντως. Μου έχει πει ότι αυτό το κομμάτι σε αυτό το τραγούδι, -δε θα πω σε ποιο- το έγραψα για σένα. Αν θέλει να το αναφέρει ο ίδιος», δήλωσε χαμογελώντας η Γαρυφαλλιά, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει βαθιά κατανόηση και αγάπη μεταξύ τους.

Η νεαρή influencer μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, αποκαλύπτοντας τις ανησυχίες και τις σκέψεις της πάνω στο θέμα αυτό. «Κάνω πολύ ψυχοθεραπεία γι' αυτό το κομμάτι, δεν ξέρω...έρχεται, φεύγει», εξήγησε, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με ειλικρίνεια και ωριμότητα.

Το event του καταστήματος ρούχων της Γαρυφαλλιάς ήταν μια λαμπερή εκδήλωση, γεμάτη από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές, οι οποίοι έσπευσαν να την στηρίξουν και να απολαύσουν τις νέες της δημιουργίες. Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, δείχνοντας πόσο αγαπά αυτό που κάνει.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση