ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Το ατύχημα του Σάκη Ρουβά επί σκηνής

Δείτε το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μαρία Καραμάνου

Ο διάσημος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε δυναμικά την καλοκαιρινή του περιοδεία με μοναδικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, καθηλώνοντας το κοινό με την ενέργεια και το ταλέντο του. Μετά από δύο αξέχαστες εμφανίσεις στην Κύπρο, ήρθε η σειρά της Αθήνας και του θεάτρου Άλσος, όπου ο Σάκης έδωσε το παρών μπροστά σε ένα πλήθος κόσμου και αφοσιωμένων θαυμαστών του.

Η εμφάνισή του ήταν γεμάτη ενέργεια και οι ήχοι των μεγάλων του επιτυχιών γέμισαν τον αέρα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων. Ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψει στη σκηνή για την αποθέωση του κοινού, ο Σάκης είχε ένα μικρό ατύχημα. Στραβοπάτησε και έπεσε στο σημείο όπου βρισκόταν η ορχήστρα του, παρόλα αυτά όμως δεν έχασε το χαμόγελό του ούτε την αισιοδοξία του.

Σηκώθηκε αμέσως, αγκαλιάζοντας με χιούμορ τη στιγμή, και συνέχισε την εμφάνισή του με τον ίδιο ενθουσιασμό και επαγγελματισμό που τον χαρακτηρίζουν. Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, αποθεώνοντάς τον για την αυθεντικότητα και τη δύναμή του να ξεπερνάει τις δυσκολίες.

Με αυτό τον τρόπο, ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η προσέγγισή του προς τη μουσική και το κοινό είναι γεμάτη αποφασιστικότητα και θετική ενέργεια. Η επόμενη στάση της περιοδείας του αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και ανατρεπτικές στιγμές για το κοινό του.

Δείτε το βίντεο:

@eparel Όταν είσαι ο Σάκης το κουκλάκι και σε ματιάζουν! Sorry for the video! We love @Sakis Rouvas ! #rouvitsaforever #rouvitsa #sakisrouvas #sakis #rouvas #rouvascyprus #greeksingers original sound - eparel
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση