ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Από το Ευρωκοινοβούλιο στο γήπεδο ο Φειδίας

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Ο νεαρός ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του στις Βρυξέλλες και ταξίδεψε στο Μόναχο για να παρακολουθήσει τον συναρπαστικό ημιτελικό του Euro ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία. Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός έλαβε χώρα στην επιβλητική Allianz Arena, προσελκύοντας χιλιάδες θεατές από όλο τον κόσμο.

Ο Φειδίας Παναγιώτου, συνοδευόμενος από τον δάσκαλό του Νικόλα Λουκά, γνωστός και ως «Λουκάνικο», βρέθηκε στις κερκίδες, απολαμβάνοντας τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Ο Νικόλας Λουκάς, ο οποίος είναι το πρώτο μέλος της ομάδας του Φειδία στο Ευρωκοινοβούλιο, μοιράστηκε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία με τον μαθητή του, ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας τους.

Οι δυο τους πανηγύρισαν και στήριξαν και τις δύο ομάδες, κρατώντας τις σημαίες τόσο της Ισπανίας όσο και της Γαλλίας. Με αυτόν τον τρόπο, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα για την ενότητα και την αλληλεγγύη στην Ευρώπη, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να ενώσει λαούς και πολιτισμούς.

Όσο για τον αγώνα, η Ισπανία κατάφερε να επικρατήσει της Γαλλίας και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14 Ιουλίου. Ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Νικόλας Λουκάς πανηγύρισαν τη νίκη της Ισπανίας.

Μετά τον αγώνα, ο Φειδίας Παναγιώτου μοιράστηκε τις εντυπώσεις του μέσω των κοινωνικών δικτύων, ευχαριστώντας τον Νικόλα Λουκά για τη συνοδεία του και την αξέχαστη εμπειρία που έζησαν μαζί. 

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση