ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το ''αινιγματικό'' unfollow της Ιωάννας Μαλέσκου

Ποιον έσβησε από το Instagram και γιατί φούντωσαν ξανά οι φήμες;

newsroom must

Ένα φημολογούμενο ειδύλλιο απασχολεί εδώ και πολλούς μήνες το κοινό που αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια.

Οι φήμες ήθελαν να υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ τους, που ξεκίνησε όταν ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, είχε εκφράσει πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πάρα πολύ όμορφη.

Κανένας από τους δύο δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε εάν υπάρχει σχέση μεταξύ τους και η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αρκεστεί στη συγκεκριμένη απάντηση σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί».

Και μέσα σε όλα αυτά, ήρθε ένα unfollow στο Instagram προς τον Μάριο Χεζόνια, όχι όμως από το προφίλ της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία δεν τον ακολουθούσε ποτέ, αλλά από της σκυλίτσας της, Μπαλού.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση