ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

''Το 'Α Star Is Born' ήταν λάθος ιδέα''

Οι πρόσφατες δηλώσεις της μεγάλης σταρ

newsroom must

To ''A Star Is Born'' ήταν σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες το 2018 τόσο όσον αφορά στο box office, όσο και στις κριτικές. Απέσπασε πολλά βραβεία και έφερε στην Lady Gaga το πρώτο της Oscar για το τραγούδι ''Shallow''. 

Όπως είναι γνωστό, η ταινία του 2018 ήταν η δεύτερη διασκευή της πρωτότυπης που είχε κυκλοφορήσει το 1954 με πρωταγωνίστρια την Judy Garland. Στην πρώτη διασκευή, του 1976, πρωταγωνιστούσε η Barbra Streisand. Όταν, τo 2012, ανακοινώθηκαν τα πρώτα επίσημα πλάνα για μια νέα μεταφορά του σεναρίου στη μεγάλη οθόνη, πρωταγωνίστρια θα ήταν η Beyoncé, και πριν απ' αυτό όταν είχαμε απλά δημοσιεύματα, ο Will Smith προοριζόταν για τον ρόλο που κατέληξε μετά στον Bradley Cooper. 

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια της διασκευής του 1976 φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκε τελικά με την τελική επιλογή του καστ. Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πως όταν άκουσε για την ταινία πρωταγωνιστές ήταν ο Smith και η Beyoncé «και σκέφτηκα, αυτό είναι ενδιαφέρον. Πραγματικά να το κάνουμε πάλι, διαφορετικό. Διαφορετικό είδος μουσικής, ηθοποιών, σκέφτηκα ότι ήταν μια εξαιρετική ιδέα. Έτσι, εξεπλάγην όταν είδα πόσο όμοια ήταν η ταινία τελικά με την έκδοση που έκανα το 1976» είπε συμπληρώνοντας πως η τελική μορφή της ταινίας ήταν ''λάθος ιδέα''. 

Το 2018 η ίδια είχε επαινέσει την συγκεκριμένη εκδοχή της ταινίας αλλά και την σκηνοθεσία του Cooper και την Gaga, αλλά είχε και τότε τονίσει πως είχε την εντύπωση πως το καστ θα ήταν διαφορετικό: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν πριν από 40 χρόνια. Νομίζω ότι ο (Κούπερ ως σκηνοθέτης) έκανε υπέροχη δουλειά με τη Gaga. Σκέφτηκα ότι όταν επρόκειτο να γίνει θα ήταν πολύ διαφορετικό και θα είχε ένα πολυφυλετικό καστ, και η μουσική θα ήταν ραπ. Αλλά μοιάζει περισσότερο με την ταινία που έκανα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση