ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Τι και αν υπάρχει lockdown; Οι Beckhams ταξίδεψαν -ξανά- κρυφά

Δείτε πού και πότε πραγματοποίησε το τξίδι της η διάσημη οικογένεια

newsroom must

Όπως μάλλον θυμάστε μέσα στο καλοκαίρι οι Beckhams ταξίδεψαν στην Ελλάδα και παρά το ότι όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις τους πέρασαν απίθανα, δέχτηκαν αρκετές επικρίσεις αφού τα ταξίδια εν μέσω κορωνοϊού δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Λίγο μετά μάλιστα, γνωστοποιήθηκε πως κόλλησαν Covid-19 σε πάρτι και μέχρι να το καταλάβουν πραγματοποίησαν ταξίδι στην Ιταλία και στην Αμερική. Και κάπως έτσι, πιστεύαμε πως η διάσημη οικογένεια είχε πάρει το μάθημά της.

Κόντρα όμως στα "πιστεύω" μας και στους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην Βρετανία, οι Beckhams και τα παιδιά τους, ταξίδεψαν κρυφά για την Πρωτοχρονιά, παρακάμπτοντας όμως τους αυστηρούς κανονισμούς lockdown που ισχύουν στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ η οικογένεια πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο την ημέρα των Χριστουγέννων και θέλοντας να μην δεχτεί κριτική για το γεγονός, αποφάσισε να μην δημοσιεύσει τίποτα. Επειδή όμως τίποτα σε αυτή την ζωή δεν μένει κρυφό, το μυστικό ταξίδι τους στο Miami έγινε viral και δεδομένου του νέου lockdown που ισχύει στην Αγγλία, αποφάσισαν να παραμείνουν εκεί μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί, θα σημειώσουμε πως πριν ταξιδέψουν όλα τα μέλη της οικογένειας έκαναν τεστ για κορωνοϊό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση