ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

''The Crown'': Θες να δεις για πρώτη φορά την τηλεοπτική Diana;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τι κι αν ο τρίτος κύκλος δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμα, το ''The Crown'' είναι μπροστά στα γυρίσματα. Εκτός από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν σαν teaser των επεισοδίων της τρίτης σεζόν, τώρα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου, κι αν ακολουθείς τη σειρά, τότε ξέρες πως αυτό σημαίνει... ''Diana''! 

Τον περασμένο Απρίλιο ανακοινώθηκε πως η Emma Collins πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana ξεκινώντας από την τέταρτη σεζόν. Η φωτογραφία που διέρρευσε παρουσιάζει την Collins, μαζί με τον τηλεοπτικό Κάρολο (δηλαδή τον Josh O'Connor) να αναπαράγουν την βασιλική επίσκεψη του ζευγαριού στην Αυστραλία το 1983 και, ομολογουμένως, οι ομοιότητες είναι πολλές. Εκείνο το ταξίδι του Κάρολου και της Diana έλαβε χώρα δύο χρόνια μετά τον γάμο τους και ήταν, επίσης, το πρώτο ταξίδι του πρίγκιπα William. 

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα δεν κυκλοφόρησαν μέσω του Netflix γι' αυτό και είναι της ανάλογης ποιότητας, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα δεν πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία αλλά στην Almeria της Ανδαλουσίας της Ισπανίας.

Μέχρι όμως να δούμε κάτι πιο επίσημο, ο τρίτος κύκλος του ''The Crown'' κυκλοφορεί στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου.Οι πρώτες φωτογραφίες με την τηλεοπτική Diana 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the crown  |  emma collins  |  diana  |  κάρολος  |  netflix  |  σειρά  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X