ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Θα δούμε την Middleton σύντομα στο podcast της Markle;

Όσα έγινα γνωστά

Δέσποινα Άσπρου

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast της Meghan Markle το οποίο φέρει το όνομα «Archetypes» κατέκτησε τον Αύγουστο την κορυφή των charts του Spotify, σε έξι αγορές παγκοσμίως ξεπερνώντας ακόμα τον πιο δημοφιλή podcaster στον κόσμο Joe Rogan. Η επιτυχία, αν και δεν ήταν δεδομένη, συνεχίστηκε και στα επόμενα επεισόδια.

Έχοντας ως καλεσμένες της κορυφαία ονόματα από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η σύζυγος του πρίγκιπα  Harry αναλύει διάφορα ζητήματα, ενώ συχνά, κατά την διάρκεια των επεισοδίων, την βλέπουμε να κάνει αρκετές απρόσμενες αποκαλύψεις, όπως οι πρόσφατες δηλώσεις της για το σεξ.

Τα τελευταία μάλιστα εικοσιτετράωρα, ο ξένος Τύπος αναφαίρει πως η δούκισσα επιθυμεί να έχει ως καλεσμένη την Kate Middleton... γεγονός που κάθε άλλο παρά αδιάφορο πε΄ρασε καθώς ένα τέτοιο επεισόδιο θα είναι αμέριστου ενδιαφέροντος.

Αναλυτικότερα, ο εμπειρογνώμονας σε θέματα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Σoν, διατύπωσε τους ισχυρισμούς στο κανάλι του στο YouTube. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η συνομιλία έγινε την ώρα που η δούκισσα του Σάσσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry βρίσκονταν στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

«Ενώ η Μeghan ήταν εδώ, έμενε στο Ουίνδσορ στο εξοχικό τους, ζήτησε από την κουνιάδα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, να εμφανιστεί σε ένα προσεχές επεισόδιο του "Archetypes"», ισχυρίστηκε ο Νιλ Σον.

«Είναι, κάπως, λογικό αν το σκεφτείτε», πρόσθεσε.

Αν και μέχρι στιγμής η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν όντως γίνει πραγματικότητα, θα έχουμε σίγουρα να κάνουμε με ένα από τα πιο συναρπαστικά και πολυαναμενόμενα επεισόδια της εποχής μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  showbiz  |  lifestyle  |  Sussex  |  Meghan Markle  |  Harry  |  royals  |  podcast

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση