ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Mariah Carey: Αποκάλυψε το αγαπημένο της Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

«Στο κύριο μέρος του σπιτιού, βάζω ένα ωραίο, ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο».

Μαρία Καραμάνου

Το τραγούδι «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αποτελώντας ουσιαστικά έναν ύμνο των Χριστουγέννων. Ωστόσο, η ίδια η Mariah Carey αναδεικνύει ένα άλλο τραγούδι ως το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο κομμάτι.

Κατά τη συμμετοχή της στην εκπομπή «The Jennifer Hudson Show», η τραγουδίστρια αποκάλυψε την προσωπική της προτίμηση όσον αφορά τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Εκτός από το διάσημο «All I Want For Christmas Is You», ανέδειξε ένα άλλο κομμάτι ως το αγαπημένο της για την εορταστική περίοδο.

Αυτή η προτίμηση ανοίγει τον διάλογο για τον τρόπο που οι καλλιτέχνες βιώνουν τη δημιουργία της μουσικής τους και πώς αυτή συνδέεται με τα συναισθήματά τους. Ενδέχεται να αποκαλύπτει και άλλες πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της Mariah Carey που επηρεάζουν τη μουσική της επιλογή και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της.

Μάλιστα, η ΄ίδια δήλωσε, «Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών είναι η εκδοχή του The Christmas Song του Nat King Cole – αυτό είναι το αγαπημένο μου».

Η Mariah Carey μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εορταστική της ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην εκπομπή "The Jennifer Hudson Show". Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, επιδίδεται σε μια πλήρη χριστουγεννιάτικη ακρόαση, αφήνοντας πίσω της άλλα μουσικά είδη.

Όσον αφορά τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες ταινίες, η Mariah Carey ανέδειξε το «Elf» ως ένα αγαπημένο, υπογραμμίζοντας τον ενθουσιασμό της για τον χαρακτήρα του Will Ferrell. Επίσης, ανέφερε το αυθεντικό «Miracle on 34th Street» ως μια ταινία με ιδιαίτερη γοητεία παρά το παλαιό της ύφος.

Σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού της, η τραγουδίστρια περιέγραψε ένα υπέροχο σκηνικό με ένα ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρυσά και ασημί στολίδια. Επιπλέον, αποκάλυψε την ύπαρξη ενός μικρότερου δέντρου, εμπνευσμένου από το δέντρο του Charlie Brown, με πολύχρωμα φώτα και στολίδια που της έφτιαξαν οι θαυμαστές της. Αυτή η προσωπική της προσέγγιση στη διακόσμηση του χώρου της αναδεικνύει τη σημασία που αποδίδει στη συμμετοχή των θαυμαστών της στον καλλιτεχνικό της κόσμο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση