ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την αποκαλυπτική φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Τον στηρίζει δημόσια μετά το ξέσπασμα εναντίον του.

newsroom must

Μετά την αποκαλυπτική φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που έκριναν αρνητικά την επιλογή του να δημοσιεύσει τέτοια sexy φωτογραφία, όντας γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του 'Πρωινού' πήραν θέση για την εν λόγω εικόνα και μάλιστα σχολίασαν πως δεν έχει σημασία ποιανού γόνος είσαι αν εσένα σου αρέσει η συγκεκριμένη αισθητική την ακολουθείς και δεν μπλέκεις τον πατέρα και την μάνα σου.

Στην αρχή τοποθετήθηκε ο Λιάγκας λέγοντας πως: 'Το ότι είναι γόνος δύο επωνύμων προβεβλημένων ανθρώπων δε σημαίνει ότι ένα παιδί δεν έχει δικαίωμα, αν το αισθανθεί να το κάνει. Για μένα είναι μια χαρά, είναι παιδαράς, έχει πολύ ωραίο σώμα, είναι σέξι και το πουλάει αυτό. Απ’ ότι κιόλας ξέρω, έχει πολύ μεγάλη πέραση στα κορίτσια και ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

Αυτός δεν σκέφτεται ότι είναι ο γιος της Μενεγάκη και του Λάτσιου, αισθάνεται ένα κανονικό παιδί. Εμένα δηλαδή, επειδή έχω συναναστραφεί μαζί του, μου μιλάει για τη μάνα του σαν να μην ξέρω ποια είναι. Το ότι τη μάνα του την ξέρει όλη η Ελλάδα για το παιδί είναι η μάνα του, δεν είναι η γυναίκα που ξέρει όλη η Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Φαίη και συμπλήρωσε: “Εγώ θα κάνω ένα like εδώ γιατί μου είναι πολύ συμπαθής. Έγινε θέμα στα σάιτ, πολλά τα σχόλια. Από την άλλη το παιδί δεν ούτε τραγουδιστής, ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιαστής, κάνει τη ζωή του. Αύριο, μεθαύριο κάνει λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης ή ο Δημήτρης, σιγά μην πω εγώ “μην ανεβάσεις αυτό γιατί θα μας κακοσχολιάσουν”.

Ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί, δική του είναι η ζωή, δική του η αισθητική και ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί. Επειδή εγώ δηλαδή τυχαίνει να κάνω αυτή τη δουλειά ή ο μπαμπάς του, το παιδί δεν μπορεί να έχει τη δική του προσωπικότητα και να επιλέγει; Αν κάνει κάτι κακό, σαφώς εκεί ο γονιός έχει λόγο”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aggelos Latsios

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση