ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Τα στολίδια της Kardashian... κάτι μας θυμίζουν

Δέσποινα Άσπρου

Όπως όλοι μας, έτσι και η Kim Kardashian, μπήκε σε christmas mood και πήρε πρόσφατα την απόφαση να διακοσμήσει το σπίτι της.

Η τηλεπερσόνα όμως, στην προσπάθειά της να διαφοροποιηθεί από το classic design που κάνουμε όλοι και θέλοντας να ενσωματώσει την minimal αισθητική της στην διακόσμηση, ανάμεσα σε άλλα πρόσθεσε μερικά λευκά αντικείμενα - τύπου ''πύργους'', τα οποία και στοίχισε στον διάδρομο.

Λίγο μετά από την ολοκλήρωση του στολισμού, η τηλεπερσόνα έκανε μερικές δημοσιεύσεις στο instagram και έγραψε «Τα λατρεύω, είναι τόσο ευφάνταστα, σαν το Whoville, αλλά σε λευκό» .

H viral χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Kim

 Και μπορεί η Kim να λάτρεψε την διακόσμησή της, ωστόσο οι φαν της είχαν άλλη άποψη... αφού δεν δίστασαν να γράψουν κάτω από την ανάρτηση πως τα λευκά items θυμίζουν ταμπόν... και sex toys. Ναι, καλά διαβάσατε!

H Kim Kardashian σε instastory παρουσιάζει την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή της στους fan της

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης έγραψε: «Μόνο εγώ νομίζω πως δείχνουν σαν ταμπόν;», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε«Η Kim Kardashian στόλισε το σπίτι της με λευκούς χριστουγεννιάτικους δονητές».

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν την διακόσμηση της Kardashian

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε με τα σχόλια των ακολούθων της Kim, αλλά εμείς είμαστε σίγουροι για μόνο ένα πράγμα: η εν λόγω διακόσμηση δεν είναι και η πιο χριστουγεννιάτικη που είδαμε!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση