ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Τα γλυκά λόγια του Robert De Niro στη Meryl Streep

Η Meryl Streep βραβεύτηκε για τη συνολική της προσφορά στη ψυχαγωγία στις φετινές Χρυσές Σφαίρες και αξιοποίησε την ώρα που της δόθηκε στη σκηνή για να μιλήσει για το φλέγων θέμα των ημερών: τον Donald Trump. 

Περιληπτικά, χωρίς να ονομάσει τον μελλοντικό πρόεδρο, μίλησε για αυτούς που κάθονται σε σημαντικές θέσεις και περνούν τα λάθος μηνύματα στον κόσμο. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Donald Trump απάντησε αποκαλώντας την ''υπερτιμημένη'' και ξεσήκωσε μία θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο αλλά και από άλλους ηθοποιούς που έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Streep. 

Ένας απ' αυτούς ήταν και ο Robert De Niro που έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στην βραβευμένη ηθοποιό. 

''Αυτά που είπες ήταν υπέροχα. Έπρεπε να ακουστούν και τα είπες πολύ όμορφα. Έχω τόσο σεβασμό για σενα που το έκανες όταν ο κόσμος γιόρταζε τα επιτεύγματά σου. Μοιράζομαι τα συναισθήματά σου για τους αλήτες και τους τραμπούκους. Αρκετά ως εδώ. Εσύ, με την κομψότητα και την εξυπνάδα σου, έχεις μια δυνατή φωνή, που εμπνέει τους άλλους να μιλήσουν όταν πρέπει για να ακουστούν και οι δικές τους. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε όλοι! 

Την επιστολή δημοσίευσε το περιοδικό ''People''. Να θυμίσουμε πως ο De Niro είχε μιλήσει και στο παρελθόν κατά του Trump λέγοντας, εκτός των άλλων, πως θέλει να του δώσει μπουνιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση