ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: leather παντελόνι, ζιβάγκο και ankle μποτάκια
 

Friends: Πόσα χρήματα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές για τις επαναλήψεις;

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Όλος ο κόσμος αναμένει την προβολή του reunion επεισοδίου της αγαπημένης σειράς «Friends», με τα νέα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι από το 1994 μέχρι το 2004, οι ηθοποιοί έπαιρναν αυξανόμενο μισθό, λόγω και της τεράστιας επιτυχίας αλλά και της πολύ καλής σύνδεσής τους με το ρόλο.

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είχαν κατακτήσει το εισιτήριο από την μικρή στην μεγάλη οθόνη μετά και την επιτυχημένη παραγωγή της σειράς.

Αυτό που παρέμενε άγνωστο ήταν το τι συνέβαινε με τις αμοιβές των ηθοποιών από το 2004 όπου και τερματίστηκε η σειρά, μέχρι και σήμερα. Αφού για πολλούς η συγκεκριμένη αποτέλεσε την πιο επικερδή στην καριέρα τους, και ενώ έχει τελειώσει συνεχίζει να προβάλλεται σε διάφορες πλατφόρμες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το στούντιο Warner Brothers, εξακολουθεί να παίρνει ως έσοδο περίπου 1 δισεκατομμύριο τον χρόνο, από την σειρά, με κάποια από αυτά να μοιράζονται στους ηθοποιούς, περίπου 2% του ποσού, βγάζοντας 20 εκατομμύρια έκαστος τον χρόνο μόνο από τις επαναλήψεις.

Οι πρωταγωνιστές, στο απόγειο της σειράς, αμείβονταν αρχικά με 22,500 δολάρια το επεισόδιο, ενώ οι μισθοί τους άρχισαν να αυξάνονται δραστικά μετά την τρίτη σεζόν της σειράς.

Φυσικά, λόγω και του κεντρικού ενδιαφέροντος, της «σχέσης» της Jennifer Aniston και του David Schwimmer μέσα από την πλοκή, απαντούσε σε λίγο περισσότερα κέρδη από τους άλλους. Έτσι με το έναυσμα της 3ης σεζόν αμείβονταν με 75 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο, στην τέταρτη με 85 χιλιάδες, στην πέμπτη με 100 χιλιάδες και στην έκτη με 125 χιλιάδες δολάρια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Ενώ κατά την έκτη και έβδομη τα ποσά γίνονταν όλο και πιο μεγάλα, με αποκορύφωμα τις 750 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο (6 και 7), και στις τελευταίες δύο σεζόν κάθε ηθοποιός έβγαζε περίπου 1 εκατομμύριο για κάθε επεισόδιο.

Όπως αναμενόταν, η Jennifer Anniston, ήταν η πιο κερδισμένη της υπόθεσης, αφού πλέον είναι στην λίστα με τις πιο «δημοφιλής» ηθοποιούς συν Αμερική, με τον συνολικό τζίρο της να ακουμπά τα 300 εκατομμύρια δολάρια, τόσο από «Τα φιλαράκια» όσο και από τις άλλες τις συνεργασίες με τις εταιρίες Anenno και Smart Water.

Η Courteney Cox έχει περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων ως ηθοποιός, κυρίως στο Cougar Town, το Dirt αλλά και τις ταινίες Scream, καθώς και από τις διαφημίσεις και τις συνεργασίες της με μεγάλες εταιρείες, όπως η Pantene.

Ο Matthew Perry, με περιουσία 120 εκατομμύρια δολάρια, φυσικά εξακολουθεί να ασκεί την υποκριτική και πλέον ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Ο David Schwimmer, απέκτησε περιουσία 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν εργάζεται όσο οι υπόλοιποι, κάνοντας μόνο επιλεγμένες δουλείες, όπως τον ρόλο του ως Robert Kardashian στο The People v.O.J.Simpson.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Η Lisa Kudrow, έχει πλέον μια περιουσία αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων, και μερικές συμμετοχές σε ταινίες της μεγάλης οθόνης.

Τέλος ο Matt LeBlanc, έχει αποσβέσει περίπου 80 εκατομμύρια, και μετά την επιτυχία της σειράς είναι αυτός που έχει πλέον τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση