ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Super Κική: «Στη φυλακή δεν είχαμε ούτε νερό, ούτε καν φως»

«Νιώθω φόβο…νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια, είναι χάλια».

Ζωή Τουτουντζίδου

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παρέθεσε η Super Κική μετά τη σύλληψη και την κράτησή της στα κρατητήρια.

Η γνωστή instagrammer μίλησε για την οδυνηρή εμπειρία της στην φυλακή αλλά και για την υπόθεση που την οδήγησε για ακόμη μία φορά στα κρατητήρια.

«Το όνειρο γι’ αυτό το επαγγελματικό βήμα γεννήθηκε μέσα στη φυλακή, μαζί με τη συγκρατούμενή μου τότε, την Αντρέα. Ξεκινήσαμε και φτιάχναμε διάφορα φυσικά πράγματα, μάσκες μαλλιών, αρωματικά χώρου κτλ.» ανέφερε αρχικά η Super Κική στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», αποκαλύπτοντας στην συνέχεια τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στα κρατητήρια.

«Όταν μας πήγαν στο κρατητήριο, καλά, έπαθα σοκ. Δε το περίμενα με τίποτα ότι θα βρεθώ ξανά κρατούμενη. Δεν είχαμε ούτε νερό, ούτε καν φως. Σκοτάδι, πίσσα, μπουντρούμι. Μας πήγαν στα κρατητήρια γιατί ο άνθρωπος αυτός, είπε ψέματα ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό. Η ληστεία, πιάνεται για κακούργημα. Πολύ έξυπνος. Και έτσι, κάτσαμε 3 μέρες στα κρατητήρια».

Σχολιάζοντας σε ένα άλλο σημείο ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της έκτασης που πήρε η υπόθεση «Όταν μας είπαν ότι θα ξαναμπούμε στα κρατητήρια, παραδώσαμε όπλα… Μετά από όλα αυτά, παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας από τον φόβο τους μην πάνε φυλακή. Θα γίνει δικαστήριο αλλά δε ξέρουμε πότε. Προς το παρόν, αυτό που κάνουμε είναι να δηλώνουμε την παρουσία μας κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Νιώθω φόβο. Μου ξαναβγήκε πάλι κατάθλιψη ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί. Πήγα και σε άλλο ψυχολόγο. Νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια, είναι χάλια».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση