ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Tems: Πώς με ένα φόρεμα θεωρήθηκε η πιο αγενής καλεσμένη των Οσκαρ

Η στυλιστική εμφάνιση της 27χρονης τραγουδίστριας την έφερε αντιμέτωπη με εκατοντάδες αρνητικά σχόλια.

Δέσποινα Άσπρου

Μέχρι αυτή την στιγμή έχουμε δει σχεδόν όλες τις εμφανίσεις των Όσκαρ, και ενώ κάποιες μάς ενθουσίασαν, δεν ήταν λίγες αυτές που τις θεωρήσαμε αδιάφορες. Και ενώ σαφώς όλες ήταν άξιες σχολιασμού, είτε θετικού, είτε αρνητικού, μια εξ αυτών κατόρθωσε να γίνει viral και χάρη σε αυτήν, η γυναίκα που την φόρεσε να μετατραπεί αυτομάτως στην πιο αγενή καλεσμένη της βραδιάς. Ο λόγος για το λευκό σύνολο της 27χρονης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Tems, η οποία συνέγραψε το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι «Lift Me Up» της Rihanna, για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη καλλιτέχνις εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα με μακριά ουρά και ένα τεράστιο τούλι να τυλίγεται γύρω από το κεφάλι της. Και ενώ σαφώς το σύνολό της ήταν άκρως εντυπωσιακό, οι χρήστες των social media θεώρησαν ότι ήταν υπερβολικό και κακό, καθώς όσοι κάθονταν πίσω της δεν θα μπορούσαν να δουν τίποτα.

 «Φανταστείτε να έχετε κερδίσει μια πρόσκληση για τα Όσκαρ και να ανακαλύπτετε ότι η θέση σας είναι πίσω από την Tems», ΄ήταν ένα από τα σχόλια που είδαμε στο Twitter, ενώ ένας άλλος χρήστης σημείωσε: «Τι βλέπουν οι άνθρωποι που κάθονται πίσω από την Tems;» και ανήρτησε δίπλα στη φωτογραφία της μια άλλη με μια λευκή κουρτίνα.

 «Τι... φοράει η Tems; Παντρεύεται στα after parties;» αστειεύτηκε κάποιος άλλος, ενώ σε ένα άλλο σχόλιο έγραφε: «Δεν μπορώ παρά να γελάσω γιατί κάθε φορά που βλέπω την Tems, ξέρω ότι οι άνθρωποι πίσω της είναι έξαλλοι».

Να σημειώσουμε ωστόσο πως υπήρχαν και αρκετοί χρήστες που υπερασπίστηκαν την Tems, με έναν από αυτούς να γράφει: «Αν κάθεσαι πίσω από το μεγαλείο που είναι γνωστό ως Tems, τότε ίσως δεν είσαι και τόσο σημαντική». «Αυτό δεν είναι θέμα της Tems» είπε ένας άλλος, με έναν τρίτο να προσθέτει: «Αυτή είναι η βασίλισσα». «Θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό που κάθεστε έστω και στην πλάτη της» έγραψε κάποιος.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση