ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Χατζηγιάννης: Ανάλυσε το πώς ακριβώς πήρε την θέση του Υφυπουργού πολιτισμού

Η μακροχρόνια φιλία του με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Μαρία Σάββα

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» την Δευτέρα 13 Μαρτίου, ο Κύπριος τραγουδιστής και πλέον Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, μίλησε για τον διορισμό του στην συγκεκριμένη θέση αλλά και την μακροχρόνια φιλία του με τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Αρχικά, ανέφερε ότι η δύο τους γνωρίστηκαν το 1998 στην Αθήνα όταν έκανε τις πρώτες τους εμφανίσεις με τον Χατζηνάσιο. «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ερχόταν κατά καιρούς και μας έβλεπε, κατέβαινε κάτω στα καμαρίνια ευγενικά, χαιρετούσε και επειδή ήμασταν δύο Ελληνοκύπριοι και νέοι άνθρωποι κρατήσαμε επαφή δημιουργώντας μία φιλία και πλέον έχουμε μια οικογενειακή σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στο πώς προέκυψε η πρόταση για να αναλάβει το συγκεκριμένο Υφυπουργείο ο ίδιος ανέφερε ότι όσο απρόβλεπτο ήταν για τον κόσμο τόσο ήταν και για εκείνο, καθώς ο νέος Πρόεδρος του έκανε την πρόταση μόλις 48 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση.

«Του εξέφρασα την μεγάλη τιμή αλλά θα ήθελα τουλάχιστον 24 ώρες να το σκεφτώ γιατί θα έπρεπε να αφήσω πίσω μία διαδρομή 30 χρόνων», τόνισε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση