ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Αποκάλεσαν την Taylor Swift «ασήμαντη»

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης Courtney Love ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ σταρ.

Μαρία Καραμάνου

Η μουσική σκηνή αναστατώθηκε πρόσφατα από τα σχόλια της Courtney Love σε συνέντευξή της στην Evening Standard, που προκάλεσαν ένα κύμα αντιδράσεων από τους φανατικούς θαυμαστές της Taylor Swift. Η έμπειρη ροκ τραγουδίστρια δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Swift ως «ασήμαντη» στον καλλιτεχνικό χώρο, προσθέτοντας πως παρά την εμπορική της επιτυχία και την προσφορά της ως πηγή έμπνευσης για τις νεότερες γενιές, δεν τη θεωρεί ενδιαφέρουσα στον τομέα της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν αντικείμενο έντονης κριτικής από τους θαυμαστές της Swift, οι οποίοι τις εκλαμβάνουν ως μια μείωση της σημασίας των γυναικών στην μουσική βιομηχανία. Το ζήτημα αυτό έχει προκαλέσει ζωηρή συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι απόψεις διίστανται.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Love έθεσε στο στόχαστρο τη Lana Del Rey, τη Madonna και τη Beyonce, προκαλώντας αντιδράσεις. Οπαδοί της Swift υποστήριξαν ότι η Love συνεχίζει να επιτίθεται σε κορυφαίες και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της μουσικής σκηνής, προσπαθώντας να διατηρήσει τη δημοτικότητά της. Ένας οπαδός πρότεινε μάλιστα ότι η Love θα έπρεπε να απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας της επικριτικής ανταπόκρισης. Στο Twitter, ένας άλλος φανατικός χρήστης την προέτρεψε να σταματήσει να επικρίνει νεότερες καλλιτέχνιδες όπως η Olivia και η Taylor, θεωρώντας ότι η δημοτικότητά της έχει φθίνουσα τροχιά.

«Δεν μου αρέσει η Courtney, ειλικρινά, το αν της αρέσει ή όχι η Taylor δεν πειράζει, απλά νομίζω ότι έχει έναν τρόπο να υποβαθμίζει και να μειώνει τις γυναίκες στη μουσική. Τη θεωρώ απαίσιο άτομο», σχολίασε ένας άλλος.

«Η Courtney υποτιμά δημοσίως τις συναδέλφους της καλλιτέχνιδες σαν να είναι εθνικό άθλημα» σημείωσε ένας τρίτος.

Ένας άλλος λογαριασμός ανέφερε, «Ποιος ρώτησε την Courtney; Είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα. Η Taylor Swift δεν χρειάζεται την επιβεβαίωσή της. Επίσης, το να συγκρίνεται με τη Madonna είναι κομπλιμέντο».

Επίσης, ένα άλλο άτομο είπε, «Αγαπώ την Courtney αλλά τα πρόσφατα σχόλιά της για την Taylor και τη Lana είναι αδικαιολόγητα...ποιο είναι το πρόβλημα με τη Lana που διασκευάζει ένα τραγούδι και έχει μεγάλη επιρροή;».

Φαίνεται πως η Love έχει αλλάξει τη στάση της απέναντι στην Swift, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν την είχε επαινέσει δημοσίως. Κατά τη διάρκεια των Grammys του 2016, η Love είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με την Swift και την Lorde στο Facebook, περιγράφοντας τις ως «υπέροχες κυρίες» και εκθειάζοντας την τέχνη, το ταλέντο, τη φωνή και την ομορφιά τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση