ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Στο νοσοκομείο ο Μαυρίδης με κορωνοϊό: «Κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας»

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου»

newsroom must

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης o οποίος νόσησε από τον κορωνοϊό τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του.

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» μάθαμε ότι ο Γιώργος νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και ότι η κατάστασή του δεν είναι καλή αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν μπορεί να μιλήσει από τον βήχα.

Δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του παίρνοντάς τον τηλέφωνο όμως επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στο οποίο εξηγούσε ακριβώς τι συνέβη.

Στο μήνυμα ο Γιώργος έγραψε «Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση