ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Στην δημοσιότητα γράμματα της Νταϊάνας για το διαζύγιο με τον Κάρολο

«Περνάω πολύ δύσκολα και η πίεση είναι σοβαρή»

Μαρία Σάββα

Τα αδημοσίευτα γράμματα της πριγκίπισσας Νταϊάνας, μετά την απόφαση του διαζυγίου με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, έχουν έρθει στο φως και μάς δείχνουν μια ματιά από τον χωρισμό τους που δεν γνωρίζαμε.

Αν και οι δύο τους είχαν δύο παιδιά, το διαζύγιο δεν ήταν καθόλου ήρεμο με την ίδια να είχε πει ότι «η κατοχή των εγγράφων είναι μεγάλη ευθύνη» και ότι δεν ήθελε ποτέ να τα δει ο Harry και ο William γι’ αυτό και αποφάσισε να τα πουλήσει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

«Αν ήξερα πριν από ένα χρόνο τι θα ζούσα μέσα από αυτό το διαζύγιο, ποτέ δεν θα συναινούσα. Είναι άσχημο», είπε σε ένα από τα σημειώματά της η πριγκίπισσα και σε ένα άλλο σημείωμα, που γράφτηκε τον Απρίλιο του 1996, αναφερόταν στην απόφασή της να ακυρώσει ένα ταξίδι στην όπερα λόγω της έντασης του χωρισμού της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Η Νταϊάνα επίσης έγραψε: «Περνάω πολύ δύσκολα και η πίεση είναι σοβαρή και έρχεται από όλες τις πλευρές. Είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να κρατάς το κεφάλι ψηλά και σήμερα είμαι γονατισμένη και λαχταράω να περάσει αυτό το διαζύγιο καθώς το πιθανό κόστος είναι τεράστιο».

Να σημειώσουμε επίσης ότι, κοντινά άτομα της πριγκίπισσας έχουν κρατήσει κάποιες από τις πιο προσωπικές και εμπιστευτικές επιστολές και θα πωληθούν μεμονωμένα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστήριζαν η Νταϊάνα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση