ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Χατζηγιάννης: «Ήταν στενάχωρο που χωρίσαμε»

Όλα όσα αποκάλυψε για την Ζέτα Μακρυπούλια ο Κύπριος μουσικός

Μαρία Σάββα

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς κατάφεραν να διατηρήσουν καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου, η εκπομπή «Happy Day» παρουσίασε απόσπασμα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή στο «Κοσμοράδιο», όπου αναφέρθηκε στα όμορφα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξήγησε: «Ο λόγος είναι ότι αυτά τα χρόνια πέρασαν πολύ όμορφα, χωρίς κόντρες, χωρίς διαξιφισμούς. Βέβαια, σε μια σχέση υπάρχουν πάντα διαφωνίες και καβγάδες, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που έμενε ήταν ένας δυνατός, συναισθηματικός δεσμός».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή τους να χωρίσουν: «Ήταν στενάχωρο και για τους δύο, αλλά ήταν απαραίτητο. Είχε κλείσει ο κύκλος. Γιατί να είσαι στα μαχαίρια με έναν άνθρωπο με τον οποίο ήσουν μαζί τόσα χρόνια και έχεις τόσα ωραία να θυμάσαι;».

Ο χωρισμός του ζευγαριού, που ήταν μαζί για 12 χρόνια, ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2021. Στις πρώτες τους δηλώσεις μετά τον χωρισμό, είχαν αναφέρει: «Είμαστε αγαπημένοι. Μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση