ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του cover story του must

Δείτε τα backstage στιγμιότυπα.

Μαρία Καραμάνου

Η γνωστή Κύπρια fashionista Άντρεα Κυριάκου φωτογραφήθηκε για το digital εξώφυλλο του must με bold διάθεση, ποζάροντας σε διάφορεs μέρη του εστιατορίου Istorja, το οποίο δημιουργήθηκε για να φέρει στη ζωή μας μια εκλεκτική συλλογή προϊόντων Homewear και Lifestyle από όλο τον κόσμο. 

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις όσο αφορά την μητρότητα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και την ευλογία του να ζει την ζωή της όπως ακριβώς την ονειρεύτηκε.

Τελικά, πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνεις δύο μωρά –ειδικά, σε κοντινή ηλικία;
Κάτι τόσο σημαντικό όπως το μεγάλωμα των παιδιών δε θα μπορούσε να είναι απλό ή εύκολο. Η αγάπη που παίρνεις όμως από τα παιδιά σου και η χαρά όταν τα βλέπεις να κατακτούν μικρούς ή μεγάλους στόχους, σου δίνει κίνητρο. 

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις να «πελαγώνεις» ή να μην αντέχεις άλλο;
Ναι, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που η κούραση είναι τόσο έντονη που νιώθεις πως έχει μπει αυτόματος πιλότος και τα κανείς όλα μηχανικά. Όμως πλέον δεν με λιθοβολώ. Λέω, «εντάξει μπορεί σήμερα να μην ήμουν τόσο διεκπεραιωτική, αλλά έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν και τα παιδιά μου είναι καλά». Παλιότερα, να ξέρεις, ήμουν πολύ πιο ενοχική σε αυτό το κομμάτι.

Δείτε το βίντεο από το backstage εδώ: 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS