ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Πάνος Μουζουράκης: «Μαγνητοσκόπησα τη γέννα»

Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά την γέννα της κόρης του

Μαρία Σάββα

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κοζαρη την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου υποδέχτηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία συμμετέχει με τον ίδιο να έκανε διάφορες δηλώσεις σε τηλεοπτικά κανάλια που μαζευτήκαν έξω από το θέατρο.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση», είπε αρχικά.

«Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα», τόνισε στο τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση