ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Soula Glamorous: Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας της επέστρεψε στο Instagram

Τα σχόλια που έκανε για την κόντρα που έχει με γνωστό youtuber.

Μαρία Καραμάνου

Η Soula Glamorous επέστρεψε στο Instagram μετά από την αντιπαράθεσή της με τον Youtuber «Επώνυμος Αλκοολικός». Η γνωστή περσόνα ανανέωσε την παρουσία της στο κοινωνικό δίκτυο δημοσιεύοντας μια σειρά από stories. Στα posts της, φαίνεται πως δεν αποφεύγει το θέμα του «κλεισίματος» της σελίδας της αλλά αντίθετα σχολιάζει όλα όσα έχουν συμβεί.

Η γνωστή περσόνα δήλωσε, «Στα σοβαρά θέματα τώρα κολλητές, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου προσωπικά και όχι δημόσια γιατί δεν αφορούν επί της ουσίας πέραν κουτσομπολιού και κανέναν. Για να κλείσω η σελίδα δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Είναι καθαρά χιουμοριστική. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ας τα βρουν μεταξύ τους όπως και όπου πρέπει».

Η κόντρα μεταξύ της Soula Glamorous και του Youtuber «Επώνυμος Αλκοολικός» φαίνεται να ξεκίνησε όταν η Soula αποκάλυψε δημόσια τη σεξουαλικότητά του χωρίς την άδειά του. Σύμφωνα με τον youtuber η Soula είχε απαντήσει σε μια ερώτηση για τη γνώμη της για τον «Επώνυμο Αλκοολικό» με αρκετά προσβλητικό σχόλιο που τον έθιγε. Ο Youtuber ισχυρίζεται πως κάθε προσπάθειά του να αποσύρει το σχόλιο αυτό αντιμετώπισε ειρωνικές και υποτιμητικές απαντήσεις.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο προσωπικότητες φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της αντιδραστικής ανταλλαγής δηλώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Youtuber να αναφέρει πως δέχθηκε υποτιμητικά σχόλια μετά την αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του.

Το βίντεο «Σούλα (not so) Glamorous» που διαρκεί 40 λεπτά, ανέβηκε στο YouTube από τον «Επώνυμο Αλκοολικό» στις 3 Δεκεμβρίου. Στο βίντεο αυτό, φαίνεται πως ο Youtuber φωτογραφίζει τα άτομα που «κρύβονται» πίσω από τον λογαριασμό της Soula Glamorous και αποκαλύπτει την πραγματική αλήθεια για τον λογαριασμό. 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση