ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Σοφία Χατζηπαντελή: Επιστρέφει στο GNTM;

Σύμφωνα με πληροφορίες θα τη δούμε σε κάποια από τα επόμενα επεισόδια

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» υποστηρίζει ότι η Σοφία Χατζηπαντελή που μας απασχόλησε αρκετά κατά τη διάρκεια των audition του GNTM, θα επιστρέψει στο reality μόδας. Σε δηλώσεις που έκανε η Σοφία, στην Μαρίνα Χαραλάμπους για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στον διαγωνισμό ανέφερε συγκεκριμένα: «Ναι, μάλλον. Θα δούμε».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Πετρογιάννη να παίρνει τον λόγο και να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με τη συνέχεια του GNTM, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Η παραγωγή του GNTM επικοινώνησε με την ομάδα που η ίδια συνεργάζεται. “Ακούστε να δείτε, είναι πολλά τα λεφτά που βγάζει, οπότε για να σας τη φέρουμε και να ξανασυνεργαστεί μαζί σας, πρέπει να μας κάνετε μία καλή πρόταση”, ανέφερε η πλευρά της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Αυτή η καλή πρόταση έγινε όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου μόνο για έναν μήνα. Θα συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια που θα γυρίζονται τότε για το GNTM.

Αυτά που ζήτησε η Σοφία Xατζηπαντελή, φαίνεται ότι τα πήρε. Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη η παραγωγή. Τόσο βαθιά που όπως φαίνεται, άφησαν στην άκρη όλες τις διαφορές που είχαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι 2 πλευρές δεν είχαν και πολύ καλή σχέση».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο που θα έχει η Σοφία Χατζηπαντελή στο παιχνίδι αν ευσταθούν τα πιο πάνω, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε τι «πόστο» θα την δούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση