ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που φωτογραφήθηκε γυμνή

«Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία. Έχω δεχτεί bullying και χυδαίο πέσιμο»

Μαρία Σάββα

Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και μίλησε για διάφορα θέματα. Συγκεκριμένα μίλησε ανοιχτά για την sexy ενέργεια που εκπέμπει και που έχει πλέον αποδεχτεί, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο πόζαρε γυμνή, μπροστά από τον φακό του πολυτάλαντου Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε πως αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή για τον λόγο ότι, της αρέσει η αισθητική του ηθοποιού και φωτογράφου, αλλά και επειδή, η ίδια νιώθει καλά με τον εαυτό της και το σώμα της. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως άργησε πολύ να φορέσει mini καθώς δεν ήθελε ποτέ της να προκαλεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει τέτοιου είδους φωτογραφίες και έχει έναν ωραίο τρόπο να ανοίγει τους συνάδελφους του. Ήταν πολύ ωραίο για έμενα, δεν το έχω ξανατολμήσει σε τέτοιο βαθμό, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει και καλά με τον εαυτό μου, ότι έχω αποδεχθεί αυτή η σεξουαλικότητα που έχω, την οποία στο παρελθόν προσπαθούσα να την κρύψω, γιατί στο παρελθόν έχω δεχθεί πολύ bullying και χυδαίο πέσιμο. Οπότε δείχνει πόσο καλά το έχω πια αποδεχθεί και μπορώ να κάνω και μια τέτοια φωτογράφιση, που μέχρι τώρα δεν έχω κάνει. Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές. Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία. Προσπαθούσα να μην προκαλώ. Παλιότερα έδειχνες διαθέσιμη για πολλά πράγματα αν έδειχνες τα πόδια σου, ήταν τραγικό».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση