ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Σοφία Μουτίδου: Σάλος από το τελευταίο της βίντεο για τους ομοφυλόφιλους

Τι απαντά σε όσους της επιτέθηκαν

newsroom must

Λίγο μετά από το βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της η Σοφία Μουτίδου και το οποίο έφερε ως τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά» προκλήθηκε μεγάλος σάλος στα κοινωνικά και όχι μόνο δίκτυα. Στο βίντεο, η ίδια υποστηρίζει πως μιλάει με χιουμοριστικό τρόπο για τις επιθυμίες ενός gay άνδρα στο κρεβάτι.

Πιο συγκεκριμένα, την ακούμε να λέει: «Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον.

Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει.

Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο».

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά - μα πάρα πολλά. «Εμετικό ομοφοβικό βίντεο. Όποιος ομοφυλόφιλος σέβεται τον εαυτό του, το unfollow είναι μονόδρομος» αποτέλεσε μια από τις αναρτήσεις που διαβάστηκαν στον αέρα του Πρωινού.

Παρατηρώντας την έκταση που πήρε το θέμα, η Σοφία Μουτίδου θέλησε να τοποθετηθεί. «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*&.

Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως» ανέφερε με χιούμορ και σε αυτό το βίντεο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση