ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

To πρώτο post του Kevin Spacey μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα θα έχετε προσέξει, ο Kevin Spacey μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, έχει ''εξαφανιστεί'' από τα social media και όχι μόνο. Λογικό; Μάλλον ναι.

Μετά από αρκετή περίοδο απουσίας, ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή της γιορτές και την καλοσύνη που η περίοδος ''επιβάλλει'', αποφάσισε να επιστρέψει στα κοινωνικά δίκτυα και να στείλει το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικότερα, ο Spacey έκανε μία έκπληξη στο YouTube, το Instagram και στο Twitter με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μήνυμα. "Νομίζατε ότι θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ «Καλά Χριστούγεννα»; Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και είμαι ευγνώμων που έχω πίσω την υγεία μου. Υπό το πρίσμα αυτό, έχω κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή μου και θα ήθελα να σας προσκαλέσω να έρθετε μαζί μου" λέει κοιτάζοντας τον φακό μπροστά από ένα αναμμένο τζάκι και καταφέρνει να στρέψει την προσοχή προς το πρόσωπό του.

 
 
 
View this post on Instagram

KTWK

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Να θυμίσουμε πως τον ον Οκτώβριο του 2017, όταν το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Hollywood ήταν στο αποκορύφωμα του, με αφορμή τις αποκαλύψεις εις βάρος του παραγωγού, Harvey Weinstein, o Αnthony Rapp, πρωταγωνιστής στο Rent αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από τον Kevin Spacey. Από τότε ακολούθησαν περίπου 30 κατηγορίες εις βάρος του Spacey και ο ίδιος κατέληξαν να απολυθεί από το σήριαλ του Netflix "House of Cards", ενώ αντικαταστάθηκε και στην ταινία "All the money in the world".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X