ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αφήστε τον χαμό της μητέρας μου έξω από αυτό»

Θύμα διαδικτυακής ''επίθεσης'' για ακόμη μία φορά η παρουσιάστρια

Ζωή Τουτουντζίδου

Αναμφισβήτητα το θέμα που απασχολεί όσο κανένα άλλο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης είναι ο άδικος χαμός των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με σύσσωμη την ελληνική κοινότητα να παρακολουθεί μουδιασμένη τις τρέχουσες εξελίξεις.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην δημοσιογράφο Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τις φυλακές, με αρκετούς χρήστες τους διαδικτύου να επιτίθενται λεκτικά μέσω σχολίων τόσο στην μητέρα των παιδιών, όσο και την ίδια την παρουσιάστρια.

Ανάμεσα σε αυτούς και ένας χρήστης, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά για την Σίσσυ Χρηστίδου «Η εν λόγω κυρία είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους όταν πέθανε η μητέρα της να τη σεβαστούν. Και πολύ καλά έκανε. Τώρα εκείνη και το σινάφι της έχουν κάνει σαπουνόπερα το θάνατο 3 παιδιών. Δεν τους αντέχω άλλο πραγματικά».

Με την παρουσιάστρια να απαντά σχετικά «Αφήστε παρακαλώ θερμά, τον χαμό της μητέρας μου, έξω από την εμπάθειά σας στο πρόσωπό μου». Να θυμίσουμε ότι η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου πέθανε πριν περίπου τρεις μήνες μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση