ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Νεκρός ο 17χρονος γιος της Sinéad O’Connor

Το σπαρακτικό μήνυμα της στο Twitter

newsroom must

Ο 17χρονος γιος της Sinéad O’Connor βρέθηκε νεκρός, δύο ημέρες μετά από τη δήλωση της εξαφάνισης του. Η Sinéad O’Connorμοιράστηκε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι «αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του» και ζήτησε «κανείς να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του».

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου, η O’Connor έγραψε στο Twitter: «Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του εφήβου το Σάββατο.

Ο Shane O’Connor αγνοούνταν από την Πέμπτη ενώ είχε θεαθεί για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή του Δουβλίνου. Στην έκκληση, η οποία επανεκδόθηκε την Παρασκευή, οι αξιωματικοί είπαν ότι ανησυχούν για τη ζωή του.

Τότε η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει εγκάρδια μηνύματα στα social media ζητώντας από τον γιο της να επικοινωνήσει μαζί της. «Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα», έγραψε στο Twitter.

«Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Παρακαλώ μην τη σταματήσεις να χτυπάει. Παρακαλώ μην βλάψεις τον εαυτό σου».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση