ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Σίλια Καψή: Συναντήθηκε με τη Μαρινέλλα

«Είχα την τιμή να βρίσκομαι κοντά της», έγραψε μεταξύ άλλων η νεαρή εκπρόσωπος της Eurovision.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα προετοιμασιών, η νεαρή και ταλαντούχα Σίλια Καψή, η επίλεκτη φωνή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δουλεύοντας ασταμάτητα. Μόλις 17 ετών, η Σίλια έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μοναδική φωνή και τη σκηνική παρουσία της, προμηνύοντας ένα λαμπερό μέλλον στο χώρο της μουσικής.

Μεταξύ προβών και συναντήσεων, η Σίλια έζησε ένα σπάνιο και αξέχαστο γεγονός. Η συνάντησή της με τη θρυλική Μαρινέλλα, μία σημαντική προσωπικότητα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, και η φωτογράφιση που ακολούθησε, αποτελεί ένα ορόσημο στην καριέρα της. Μέσα από αυτή την αναπάντεχη συνάντηση, η Σίλια έλαβε πολύτιμες συμβουλές και ένεση έμπνευσης από μια καλλιτέχνιδα που έχει σημαδέψει με την παρουσία και τη φωνή της τη μουσική ιστορία της Ελλάδας.

Δεν είναι μόνο η ιστορικότητα της στιγμής που καθιστά αυτή τη συνάντηση μοναδική, αλλά και η συμβολική σκυτάλη που περνά από μια γενιά στην επόμενη. Η Μαρινέλλα, έχοντας εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision πριν από πενήντα χρόνια, μοιράζεται τη σοφία και την εμπειρία της με την Σίλια, που βρίσκεται στην αφετηρία μιας υποσχόμενης διαδρομής.

Η Σίλια, από την πλευρά της, μεταφέρει τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη της μέσα από τα social media, κοινοποιώντας την εμπειρία αυτή με τους ακόλουθούς της και το κοινό που την υποστηρίζει, γράφοντας, «Η εξαιρετική και θρυλική καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα ήταν η πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια που συμμετείχε στη Eurovision πριν από 50 χρόνια. Είχα την τιμή να βρίσκομαι κοντά της χθες το βράδυ», δείχνοντας τον σεβασμό και την αγάπη που έχει για την Μαρινέλλα και την προσφορά της στη μουσική.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση