ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Schumacher: Γιατί η σύζυγός του κρατά μυστικά τα νεότερα για την υγεία του;

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς της Formula 1, o Michael Schumacher τον Δεκέμβριο του 2013, υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη σε ένα ατύχημα όταν έκανε σκι και τοποθετήθηκε σε ιατρικά επαγόμενο κώμα μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Έφυγε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για περαιτέρω αποκατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης, πριν μεταφερθεί στο σπίτι του για ιατρική περίθαλψη και αποκατάσταση ιδιωτικά τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η σύζυγός του Corina από την ημέρα του ατυχήματος το μόνο σχόλιο που έκανε για τον σύζυγό της ήταν στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο: «Schumacher», μέσα από το οποίο περιγραφόταν η ζωή του θρυλικού οδηγού.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Michael. Αλλά ο Michael είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Είναι δυνατός. Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Michael από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Michael ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε».

Σύμφωνα με οικογενειακή φίλη του ζευγαριού χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα η σύζυγός του δεν έβγαινε από το σπίτι, με την ίδια να προσπαθούσε συνεχώς να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του συζύγου της. «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση για τον Michael και την Corina. Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια και η Corina δεν μπορεί να πάει σε ένα πάρτι, για μεσημεριανό γεύμα, είναι σαν φυλακισμένη γιατί όλοι θα ήθελαν να της μιλήσουν για τον Μίκαελ και εκείνη δεν το θέλει αυτό».

Τελειώνοντας η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Η Corina έχει θέσει κάποιους κανόνες, την ξέρω πολύ καλά και πολύ καιρό πριν από γνωρίσει τον Michael. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι… Έκανα μια προσπάθεια να πάω να δω τον Michael τις πρώτες μέρες και η Corina αρνήθηκε και δικαίως, γιατί πολύς κόσμος ήθελε να πάει να τον δει. Δεν κατάφερα να πάω να τον δω και μου είπαν, ''Σε αγαπάμε Eddy αλλά χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή ιδιωτικότητα για τον Michael''».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Schumacher  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  F1

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση