ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Scarlett Johansson: «Ζητώ συγγνώμη από την τρανς κοινότητα»

Μπορεί να πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Scarlett Johansson προκάλεσε σάλο όταν δήλωσε πως οποιοσδήποτε ηθοποιός θα πρέπει να μπορεί να παίζει «οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο» αναφερόμενη σε ένα ρόλο –τον οποίο τελικά απέρριψε- ωστόσο η ίδια επανήλθε και ζήτησε μια μεγάλη συγγνώμη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η ηθοποιός επρόκειτο να υποδυθεί έναν τρανσέξουαλ στην ταινία «Rub & Tug» ωστόσο εξαιτίας έντονων αντιδράσεων και επικρίσεων από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, η ίδια αποχώρησε από το φιλμ. Λίγο μετά από την αποχώρησή της, η ίδια είχε δηλώσει: «Ξέρετε, ως ηθοποιός θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να παίζω οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και οι απαιτήσεις της εργασίας μου». Τότε έγινε και το μεγάλο μπαμ και η ίδια δέχτηκε έναν ακόμη εντονότερο γύρο επικρίσεων.

Αρκετούς μήνες μετά από το συμβάν, η σταρ επανήλθε και μιλώντας στο Vanity Fair τόνισε πως έκανε λάθος καθώς είχε άγνοια. «Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι έκανα λάθος. Δεν ήμουν τόσο ευαισθητοποιημένη όταν αντέδρασα. Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθάνονταν η τρανς κοινότητα και πώς αισθάνεται γενικά για τους ηθοποιούς που υποδύονται διεμφυλικούς ανθρώπους. Δεν γνώριζα αυτή τη συζήτηση. Είχα άγνοια», είπε η ίδια χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στις επίμαχες δηλώσεις της.

Στην συνέχεια, η Scarlet σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ παραδέχθηκε ότι έκρινε λάθος την όλη κατάσταση.
«Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε ανεμοστρόβιλο. Ένιωσα άσχημα γι’ αυτό. Αισθάνθηκα σαν να μην άκουγα κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση