ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Sarah Jessica Parker: Ποζάρει αγκαλιά με την οικογένεια της

Το σπάνιο στιγμιότυπο.

Μαρία Καραμάνου

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Sarah Jessica Parker με τον σύζυγό της Matthew Broderick και τα τρία τους παιδιά αποπνέει τρυφερότητα και οικογενειακή ευτυχία. Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία αντικατοπτρίζει τη χαρά μιας μητέρας που έχει όλα τα παιδιά της κοντά της, ένα συναισθηματικό μήνυμα που αντικατοπτρίζει τη σημασία της οικογένειας.

Μάλιστα, στη φωτογραφία βλέπουμε τον 21χρονος γιος της να κρατάει το τηλέφωνο για μία selfie, ενώ ήταν όλοι μαζί ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Οι αντιδράσεις από τους χρήστες του Instagram επιβεβαιώνουν τη θετική αντίληψη για τη στιγμή που μοιράστηκε η διάσημη ηθοποιός. Η μακροχρόνια σχέση της Parker με τον Broderick και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει αντικατοπτρίζουν μια θετική εικόνα στον κόσμο των celebrities. 'Ενας χρήστης σχολίασε, «Ως μαμά, αυτή είναι μια ευτυχισμένη μαμά που έχει όλα τα παιδιά της μαζί».

Να υπνεθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1997, ενώ το 2002 απέκτησαν τον James και επτά χρόνια αργότερα τα δίδυμα παιδιά τους μέσω παρένθετης μητέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση