ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Δέχτηκαν ρατσιστικά σχόλια για τον γιο τους

Το βιβλίο του Omid Scobie αποσύρθηκε από την κυκλοφορία λόγω των αποκαλύψεων που έκανε.

Μαρία Καραμάνου

Η ταυτότητα του μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που έκανε ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αποκαλύφθηκε κατά λάθος μέσω της κυκλοφορίας του βιβλίου «Endgame» του Omid Scobie στην Ολλανδία. Ο εκδοτικός οίκος Xander Publishers επιβεβαίωσε ότι έλαβε αίτημα από τις ΗΠΑ να σταματήσει άμεσα τις πωλήσεις του βιβλίου και αποσύρθηκαν τα αντίτυπα από την κυκλοφορία. Ο εκδοτικός οίκος δήλωσε πως αναμένει περαιτέρω οδηγίες και δεν γνωρίζει πόσον καιρό θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση.

Photo By @people On Instagram

Σημειώνεται πως στην τελική έκδοση του βιβλίου, ο συγγραφέας δεν κατονομάζει το συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας, λόγω νομικών θεμάτων. Παρόλα αυτά, ένα αντίγραφο που διανεμήθηκε σε Ολλανδούς δημοσιογράφους περιελάμβανε την ταυτότητα του συγκεκριμένου μέλους της οικογένειας. Πηγές αναφέρουν ότι το πρόσωπο που εξέφρασε ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του γιου του πρίγκιπα ταιριάζει με ισχυρισμούς προηγούμενων βασιλικών βιογραφιών, ενώ επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για τη βασίλισσα Καμίλα.

Photo By @people On Instagram

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι προηγούμενες βασιλικές βιογραφίες υποστήριζαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, είχαν κάνει σχόλια σχετικά με την «επιδερμίδα» και τα «κόκκινα μαλλιά» του Archie. Αυτό συνδέεται με τις δηλώσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey τον Μάρτιο του 2021, όπου αποκάλυψαν ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου τους, πριν από τη γέννησή του. Αυτή η ερώτηση, που ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θεωρήθηκε ρατσιστική και προκάλεσε έντονη αντίδραση από το κοινό.

Photo By @people On Instagram

Παρότι ο πρίγκιπας Harry χαρακτήρισε τις συζητήσεις για τον γιο του «αμήχανες» και εξέφρασε το «σοκ» του, δεσμεύτηκε να μην κατονομάσει ποτέ τον εν λόγω συγγενή. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018 και αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια σχεδόν δύο χρόνια μετά, δεν έχει αποκαλύψει ποτέ δημόσια ποιος έκανε τα σχόλια. Παρόλα αυτά, ο πρίγκιπας απέκλεισε τους παππούδες του, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο από τους υπόπτους.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Omid Scobie, η Meghan κατονόμασε δύο άτομα που μίλησαν για το χρώμα του δέρματος του γιου της σε ιδιωτικές επιστολές που αντάλλαξε με τον βασιλιά Κάρολο τον Μάιο του 2021.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση