ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Ροτσίδου: Έτσι έκανε Πάσχα στο χωριό

«Μαζί με τα αντράκια μου», έγραψε σε ανάρτηση της.

Μαρία Καραμάνου

Η Αργυρώ Ροτσίδου, απολαμβάνοντας τις πασχαλινές γιορτές μακριά από την πόλη, επέλεξε την ηρεμία και την ομορφιά του χωριού για να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Η συγκεκριμένη απόδραση μοιάζει να έχει αναζωογονήσει την Αργυρώ και την οικογένειά της, καθώς τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

Ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισε είναι αυτό στον πανέμορφο κήπο, όπου η Αργυρώ ποζάρει χαμογελαστή, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη φύση του χωριού. Αργότερα, μοιράστηκε ένα πολύ ζεστό στιγμιότυπο όπου βρίσκεται αγκαλιά με τον σύζυγό της, Ευθύμιο Δίπλαρο, σε μια εικόνα που επιβεβαιώνει τη στενή σχέση και την αγάπη που μοιράζονται.

Το στιγμιότυπο που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν αυτό που η Αργυρώ ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με τους δυο της γιους και τον σύζυγό της, αποτυπώνοντας την οικογενειακή ενότητα και την αρμονία που επικρατεί ανάμεσά τους. Με τη λεζάντα «Μαζί με τα αντράκια μου», η Αργυρώ τονίζει τη σημασία της οικογένειας και τον βαθύ δεσμό που τους ενώνει, ενώ παράλληλα μοιράζεται με τους ακολούθους της μια γλυκιά στιγμή.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση