ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Καραντώνη:Οι πασχαλινές ανησυχίες της γιαγιάς της

Ο διάλογος με τη γιαγιά της για τις τιμές του αρνιού.

Μαρία Καραμάνου

Η Άντρη Καραντώνη και η γιαγιά της Μαρουλλού μας χάρισαν ένα από τα πιο γλυκά και αυθεντικά βίντεο που κυκλοφόρησαν αυτό το Πάσχα στο TikTok, ενισχύοντας την ιδέα ότι οι γιορτινές στιγμές με την οικογένεια είναι ανεκτίμητες. Η Άντρη, γνωστή για την αγάπη της στα παραδοσιακά έθιμα και την ικανότητά της να συνδέει το κοινό της με την κουλτούρα της Κύπρου, αποφάσισε αυτή τη φορά να μοιραστεί έναν ξεχωριστό διάλογο με την αγαπημένη της γιαγιά.

Στο βίντεο, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, η γιαγιά Μαρουλλού απαντά με τον μοναδικό της τρόπο σε ερωτήσεις για το κόστος του αρνιού, με ένα ύφος γεμάτο χιούμορ και ειλικρίνεια που μόνο μια γιαγιά θα μπορούσε να έχει. Η σύνδεση ανάμεσα στις δύο γυναίκες, καθώς και η ζεστασιά που αποπνέει η κουζίνα του σπιτιού τους, κάνουν το βίντεο ακόμα πιο ξεχωριστό.

Η Άντρη συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα, «Πασχαλινές ανησυχίες της γιαγιάς Μαρουλλούς. Μεγάλη ευλογία να έχεις τη γιαγιά στο σπίτι», υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της οικογένειας και της διατήρησης της κληρονομιάς και των παραδόσεων. 

Μέσα από την απλότητα και την αυθεντικότητα του βίντεο, η Άντρη Καραντώνη καταφέρνει να περάσει μηνύματα για την αξία της οικογενειακής ζωής και της παράδοσης.

Δείτε το βίντεο:

@antrikarantoni Πασχαλινές Ανησυχίες της γιαγιάς Μαρουλλους Μεγάλη ευλογία να έχεις τη γιαγιά στο σπίτι #Easter #grandma #tiktok πρωτότυπος ήχος - antrikarantoni
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS