ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Πώς επέλεξαν να εμφανιστούν 5 Κύπριες στα Καρναβάλια

Η αναρτήσεις που έκαναν δείχνοντας τις στολές που επέλεξαν

Μαρία Σάββα

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, μόλις μια βδομάδα πριν την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση στην Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η παιδική παρέλαση της πόλης αλλά και η παρέλαση στην πρωτεύουσα του νησιού μας και συγκεκριμένα στην Αγλατζιά. Το παρών τους και στις δύο παρελάσεις έδωσαν επώνυμες Κύπριες, αγκαλιά με τα παιδιά τους φορώντας τις πιο αξιολάτρευτες στολές.

Το παρών της στην παιδική παρέλαση της Λεμεσού έδωσε η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη η οποία μαζί με την κόρη της ντύθηκαν λαγουδάκια και διασκέδασαν την κάθε στιγμή.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ήταν επίσης στην παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού, με την κόρη της Αριάδνη, ντυμένες με στολές που φαίνεται να είναι εμπνευσμένες από τον Joker.

Στο καρναβάλι της Αγλατζιάς παρευρέθηκε και η Κύπρια πολιτικός και βουλεύτρια του Δημοκρατικού Συναγερμού, Σάβια Ορφανίδου, μαζί με την μικρή κόρη της η οποία ήταν ντυμένη νεράιδα με την πιο αξιολάτρευτη λουλουδένια κορδέλα στα μαλλιά.

Στην παρέλαση εμφανίστηκε επίσης και η Ιωάννα Κασουλίδου με την οικογένειά της, δείχνοντας στους ακόλουθους φωτογραφία με την τρίχρονη κόρη της η οποία ήταν ντυμένη Pikachu.

Η Ιωάννα Κοτζιάπασιη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μας έδειξε και εκείνη με την σειρά της την στολή που επέλεξε. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο corset συνδυάζοντας το με ένα καπέλο με δαντέλα που κάλυπτε το πρόσωπό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Καρβάλι  |  news  |  εμφανίσεις  |  gossip  |  showbiz  |  lifestyle  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση