ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η Άντρεα Κυριάκου ως Minnie Mouse & η Αργυρώ Ροτσίδου εμπνευσμένη από τον Joker

Οι δύο αποκριάτικες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από την σημερινή ημέρα.

Δέσποινα Άσπρου

Από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, από την Αγλαντζιά, ως το Αρεδιού, και από την Αμμόχωστο ως τη Λεμεσό και την Πάφο, όλο το νησί ζει σε ρυθμούς καρναβαλιού. H σημερινή ημέρα μάλιστα (19/2) ήταν αφιερωμένη ως επί το πλείστο στα παιδιά, καθώς σε όλη την Κύπρο έλαβαν χώρα παιδικές καρναβαλίστηκες παρελάσεις. Την ευκαιρία να ντυθούν με αποκριάτικα και φαν σύνολα άρπαξαν αρκετές Κύπριες, οι οποίες μαζί με τα παιδιά τους απόλαυσαν στο έπακρον την ημέρα. Ανάμεσα σε όσες ξεχωρίσαμε για την καρναβαλίστική τους αμφίεση ήταν η Άντρεα Κυριάκου και η Αργυρώ Ροτσίδου.

Από πλευράς της η Άντρεα Κυριάκου εμφανίστηκε ως Minnie Mouse στην αγκαλιά του σύζυγού της, Γιώργου Μερκή, ο οποίος ήταν ντυμένος ως Super Mario. Μέσα από την φωτογραφία που δημοσίευσε η Άντρεα έστειλε και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στον πρώην ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο την είδαμε να φιλάει τον σύζυγό της τρυφερά στο μάγουλο και έγραψε: "Super Merkis".

Η Αργυρώ Ροτσίδου βρέθηκε σήμερα στην Λεμεσό μαζί με τα παιδιά της και όπως είδαμε σε ποστ της, επέλεξαν να ντυθούν με στολές εμνευσμένες από τον Joker. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρο επένδυσε σε ένα μίνι φόρεμα στις αποχρώσεις του κόκκινου και του λευκού.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση