ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Πρίγκιπας William και Taylor Swift: Τραγουδάνε μαζί και γίνονται viral

«Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση αλλά πιστεύω ότι το να γελοιοποιείς τον εαυτό σου είναι εντάξει», δήλωσε ο πρίγκιπας.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας William και η Taylor Swift είναι δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού για διαφορετικούς λόγους. Ο πρίγκιπας William, ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένεια τον τελευταίο καιρό, ενώ η Taylor Swift είναι μία παγκοσμίως γνωστή ερμηνεύτρια και ο ρόλος της στις εκλογές φαίνεται ότι θα είναι μεγαλύτερος από ότι πιστεύαμε. 

Ωστόσο, οι δύο προσωπικότητες έγιναν viral με μία απροσδόκητη κοινή στιγμή: ένα ντουέτο μεταξύ του πρίγκιπα William και της Taylor Swift, στην οποία συμμετείχε επίσης ο Jon Bon Jovi. Η μουσική αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Centrepoint, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει υποστήριξη σε άστεγους στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο πρίγκιπας William είναι υποστηρικτής. 

@stephanieecaleffo melhor trio ever Kkk @Taylor Swift @Taylor Nation @Bon Jovi #taylorswift #principewilliamdegales #bonjovi #taylorswifttiktok #bonjovitiktok #edits #familiareal #viralvideotiktok #viralvideotiktok #viralmoments #tiktokvira #2014vibes #2015vibes #princewilliamedit #princewilliamofwales #taylornation13 #taylorswiftbr #rolealeatorio #aleatorio #melhortrio #melhorrole #swiftie #swiftietok #swiftiesoftiktok #swiftiesforever #swiftiecheck #melhorfesta #edits #vaiproforyou #vaiprafy #bestedit #vaiparaofycarambaaaa #iconico #iconicmoments #iconic #bonjovitok #bonjovitok #bonjovimoment #livinonaprayer #therealfamily #taylorswiftmoments #livinonaprayerbonjovi #taylorswiftswiftie som original - Stephanie Caleffo

Η στιγμή που μοιράστηκαν έχει γίνει viral και στο TikTok, με ένα νέο βίντεο που έχει συγκεντρώσει εντυπωσιακά νούμερα προβολών και likes. Στο βίντεο, ο Jon Bon Jovi ξεκινά το τραγούδι «Livin’ on a Prayer» και συμμετέχουν επίσης ο πρίγκιπας και η τραγουδίστρια.

Ο William φαίνεται να εκπλήσσεται ευχάριστα από την παρουσία του Jon Bon Jovi και της Taylor Swift και να μην το περίμενε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν έκπληκτος και ταυτόχρονα αισθάνθηκε ότι είναι «εκτός υπηρεσίας». Ωστόσο, όταν η Taylor Swift τον προκάλεσε λέγοντάς του «Έλα William, πάμε να τραγουδήσουμε», αποφάσισε να συμμετάσχει στην απρόσμενη μουσική στιγμή.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας είχε δηλώσει, «Είναι εντάξει να μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο σοβαρά και να έχεις αυτές τις στιγμές που αφήνεσαι και λες: Ξέρεις κάτι; Είμαι ok με αυτό». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση