ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Έμιλυ Γιολίτη: Η ανθοδέσμη που πήρε ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε.

Μαρία Καραμάνου

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα social media έγιναν μια πηγή ερωτικών αναρτήσεων και δώρων. Μέσα σε αυτή τη ρομαντική ατμόσφαιρα, η Έμιλυ Γιολίτη μας έδειξε την υπέροχη έκπληξη που της έκανε ο σύντροφός της, Χρύσανθος Τσουρούλλης, με δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα.

Η δημοσίευση της Έμιλυς στο Instagram μας δίνει μια μικρή ματιά στη ρομαντική στιγμή που μοιράστηκε με το σύντροφό της, Χρύσανθο. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα που της έστειλε αναμφίβολα αποτελούν έναν κλασικό συμβολισμό της αγάπης και της ρομαντικής εκδήλωσης.

Η δημοσίευσή της στο Instagram αποδεικνύει την ευτυχία της και την εκτίμησή της για την κίνηση του συντρόφου της. Αναδεικνύει την αγάπη και την εκτίμηση που μοιράζονται, δίνοντας μια γλυκιά εικόνα της σχέσης τους.

Τέλος, η λεζάντα «Χαρούμενο Valentines» είναι απλή αλλά εκφράζει τη χαρά και την ευτυχία που αισθάνονται για την ειδική αυτή ημέρα της αγάπης. Με αυτήν τη δημοσίευση, η Έμιλυ δείχνει όχι μόνο τη ρομαντική της πλευρά αλλά και την εκτίμησή της για την προσοχή και τη φροντίδα του συντρόφου της.

Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση