ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φλοράλ παντελόνια, λευκό tee και mules
 

Πρίγκιπας Harry: Χωρίς την Meghan στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Μόνο 30 άτομα θα παραστούν στην κηδεία του

newsroom must

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανακτόρων του Buckingham. Στην ίδια ανακοίνωση επιβεβαίωσαν πως ο πρίγκιπας Harry σχεδιάζει να παραστεί σε αυτήν.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor - εκεί όπου έγινε ο γάμος του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle. 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην κηδεία του Πρίγκιπα θα είναι 30, με τα Ανάκτορα του Buckingham να τονίζουν πως η τελετή θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της πανδημίας της COVID-19, κάτι που σημαίνει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περιλαμβανομένης της βασίλισσας αναμένεται να φορούν μάσκα.

Εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Buckingham επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Harry ο οποίος μετά την παραίτηση από τα καθήκοντά του πλέον διαμένει στο Λος Άντζελες, σχεδιάζει να παραστεί στην κηδεία του παππού του. Ο Harry θα ταξιδέψει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα στην Μεγάλη Βρετανία και θα μείνει σε αυτοπεριορισμό σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την πανδημία του κορωνοϊού. Η Meghan Markle μετά από τη συμβουλή του γιατρού της, δεν θα παρευρεθεί καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης- αναμένεται να υποδεχτεί την κόρη της τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο σύμφωνα με προβλέψεις. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποχαιρέτησαν τον Πρίγκιπα Φίλιππο με μία ανακοίνωση μέσω του ιστοτόπου της φιλανθρωπικής οργάνωσης Archewell. Σε σκούρο φόντο, με λευκά γράμματα, έγραψαν: «Στη μνήμη της Αυτού Υψηλότητας, δούκα του Εδιμβούργου, 1921-2021». «Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας… Θα μας λείψετε πάρα πολύ».

Ο Harry είναι πιθανό να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ από το σπίτι του κοντά στο Λος Άντζελες και είναι κατανοητό ότι μπορεί να του επιτραπεί να χρησιμοποιήσει μια διπλωματική εξαίρεση για να μπορέσει να παρακάμψει κάποιους από τους περιορισμούς λόγω Covid-19 που ισχύουν για τις πτήσεις από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο Πρίγκιπας Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο, ο Harry είχε τεθεί σε αυτοαπομόνωση στην έπαυλη του ζεύγους στη Σάντα Μπάρμπαρα εις περίπτωση που χρειαζόταν να ταξιδέψει. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση