ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry: Θα επιστρέψει ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο;

H θετική αλλά σύντομη συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο ενισχύει τις πιθανότητες να επισκεφθεί ξανά το παλάτι.

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση της νόσου του βασιλιά Κάρολου έκανε τον πρίγκιπα Harry να αποφασίσει να επισκεφθεί επιτόπου το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η κίνηση, παρόλο που ήταν ξαφνική, φαίνεται να είχε μεγάλη συμβολική σημασία και να προκάλεσε ενδιαφέρον στα διεθνή Μέσα. Σύμφωνα με νεότερες αναφορές, αυτή η επίσκεψη μπορεί να αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς παρόμοιων κινήσεων.

Ο πρίγκιπας Harry μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, ζουν στο Montecito της Καλιφόρνια από το 2020, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Παλάτι, μια εποχή που είχε γίνει γνωστή ως Megxit. Από τότε, έχουν κάνει μόνο επιλεκτικές επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως στις κηδείες των παππούδων τους, της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του πρίγκιπα Φιλίππου, καθώς και στην τελετή στέψης του πατέρα του, του βασιλιά Κάρολου.

Αν και η σχέση του πρίγκιπα Harry με τη βασιλική οικογένεια έχει γνωρίσει τάσεις εντάσεων τα τελευταία χρόνια, αυτό δεν τον εμπόδισε να ταξιδέψει στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για να συναντήσει τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, μετά τη διάγνωση του καρκίνου του. Κατά τη συνέντευξή του στο «Good Morning America», που προβλήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ο Δούκας του Sussex αποκάλυψε ότι μπορεί να επισκεφθεί ξανά σύντομα τον πατέρα του στην Αγγλία, επιδιώκοντας έτσι να δείξει τη στήριξή του στη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, ό ίδιος δήλωσε, «Έχω προγραμματίσει και άλλα ταξίδια που θα με οδηγήσουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου ή πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε θα σταματήσω και θα δω την οικογένειά μου, όσο πιο συχνά μπορώ». 

Η σχέση του Harry με το Παλάτι άρχισε να καταγράφεται ως εξαιρετικά τεταμένη, όταν αυτός άρχισε να εκφράζει μια σειρά παραπόνων κατά του θεσμού της μοναρχίας και των μελών της οικογένειάς του. Αυτά τα σχόλια έγιναν τόσο μέσα από συνεντεύξεις όσο και μέσα από τα απομνημονεύματά του, όπως το «Spare», που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση