ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιώργος Νταλάρας: Το σχόλιο του για την Κύπρο

«Είναι άλλο τραγουδάω στην Κύπρο και άλλο τραγουδάω για την Κύπρο», είπε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο Γιώργος Νταλάρας άφησε νέες αιχμές για καλλιτέχνες που διαφημίζουν προϊόντα όπως μπιφτέκια, αναφερόμενος σε προηγούμενη περίπτωση όπου είχε αναφερθεί στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο MEGA, σχετικά με τα τραγούδια του για την Κύπρο, ο Νταλάρας τόνισε τη διαφορά μεταξύ του να τραγουδάς στην Κύπρο και του να τραγουδάς για την Κύπρο. Κατέληξε με την ερώτηση, «Στην Καβάλα, την Κρήτη δεν τραγουδάς;», υπονοώντας ότι η πρακτική αυτή μπορεί να είναι πιο κοινή από ό,τι φαίνεται και ότι ίσως να μην πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα.

Στη συνέχεια δήλωσε, «Όταν εγώ έχω πάει 30 φορές για να τραγουδήσω στην Κύπρο από το 1969 και έχω πάει 200 φορές για να τραγουδήσω για την Κύπρο. Άρα εσύ που με κοιτάς από μακριά και λες "τι κάνεις εκεί;" και κάποια τρολ λένε ότι "διαφημίζω την Κύπρο", σου θυμίζω, αδερφέ η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι. Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Άρα λοιπόν πρέπει να σοβαρευτούμε».

Και πρόσθεσε, «Τον λίγο χρόνο που έχει μείνει θα λέω τα πράγματα όπως έχουν γίνει. Σε άλλους δεν αρέσει σε άλλους αρέσει».

Ο Γιώργος Νταλάρας εξήγησε τη στάση του απέναντι στην Κύπρο λέγοντας ότι αυτή είναι μια δική του επιλογή και δικό του το φορτίο. Αναγνωρίζει ότι μπορεί να έχει προκαλέσει δυσκολίες στη δουλειά του κατά καιρούς με ορισμένες εταιρείες λόγω της αντίληψής του για το θέμα, αλλά υποστηρίζει ότι έκανε προσεκτική δουλειά και ότι οι προσπάθειές του αποτελούν παρακαταθήκη στα σχολεία και τα πεπραγμένα για την Κύπρο.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον να συμμετέχει στον αγώνα για την Κύπρο, ακόμα και αν δεν μπορούσε να το κάνει σωματικά, και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, έκανε αυτό που του είχε επιβάλει η καρδιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS